T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI

Şbt

Ara

Kas

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Anadolu Lisesi  ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü arasında iş birliği protokolü imzaladık. Sevgili öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunacak projelere imkan tanıyacak protokolün her iki tarafa hayırlı olmasını temenni ediyor;  Protokol imza töreninde samimi yaklaşımı ve ufuk açıcı sohbetiyle bizleri kabul eden, İYTE Rektörü Sayın Prof.Dr. Yusuf Baran ’a en kalpten duygularımla teşekkür ediyorum.

We signed a cooperation protocol between Yaşar Education and Culture Foundation Anatolian High School and İzmir High Technology Institute. We hope that the protocol, which will enable projects that will contribute to the education of our beloved students, will be beneficial to both parties;  I would like to express my sincere gratitude to the Rector of IYTE, Prof. Dr. Yusuf Baran, who welcomed us with his sincere approach and stimulating conversation at the protocol signing ceremony.

Mustafa DOĞRU

Okul Müdürü

#yaşareğitimvekültürvakfıanadolulisesi

#izmiryüksekteknolojienstitüsü

#yaşareğitimvekültürvakfı

Kas

OKULUMUZ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100. YILINI COŞKU İLE KUTLADILAR.

Ekm

Çeşme Kaymakamlığı himayesinde Arzu Güleryüz Maraşlı koordinatörlüğünde geçtiğimiz Mart ayında başlatılan "Hayatın Anlamı Kitap" projesinin 2. sezonunun açılışı Çeşme Kalesi'nde gerçekleştirildi.

Eyl

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST İstanbul ve Ankara’dan  sonra muhteşem yolculuğuna İzmir’de devam ediyor. Cumhuriyetin 100. yılında ülkemizin üç büyük şehrinde gerçekleştirilen festivalin üçüncü ve son durağı Ege’nin incisi İzmir’de olacak. Festival, 27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek. Tam bağımsız bir Türkiye için “Milli Teknoloji Hamlesi” vizyonuyla milyonları kucaklayıp bir araya getiren TEKNOFEST İzmir, coşkuyu ve heyecanı yine göklere taşıyacak.

27 Eylül-01 Ekim tarihleri arasında Çiğli Havalimanında gerçekleştirilecek TEKNOFEST İZMİR ziyaretçi kayıtları başladı.

Şbt

Sevgili Öğrencilerimiz; ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelenen 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavları 21.02.2023-03.03.2023 tarihleri arasında aşağıda belirtilen sınav takvimine göre yapılacaktır.